Проэкт “Очистимо Донбас разом!” буде реалізований!

Колеги, шалена новина!

Наш проєкт «Очистимо Донбас разом!» (#очистимодонбасразом) підтримала Канадсько-Українська Фундація, яка надала значну суму коштів, а саме 13 тис. доларів і таким чином ми назбирали омріяну суму!

Щиро дякуємо нашим українським канадцям і небайдужим громадянам Канади.

Більш того, у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за підтримки Європейського Союзу ми отримали ще 40% дофінансування.

Окрема подяка колегам з ІСАР Єднання за їх витримку та оперативність.

Дуже дякуємо Центру волонтерів People’s Project, які збирали і продовжують збирати на своїй карудфандинговій платформі кошти для нас.   

Також хочемо виразити слова вдячності за всебічну підтримку Ротарі Інтернешнл, народній артистці України Тіні Кароль, меценату Андрію Савчуку, всім Вам небайдужим хто долучився до цієї справи.

Таким чином, кошти на реалізацію першого етапу  проєкту «Очистимо Донбас разом!» є і сапери вже вирушили для виконання завдань з гуманітарного розмінування в районі Маріуполя. Адже треба встигнути до зими вже подарувати українцям перші гектари.

Українці вірять в Бога, а Бог любить Україну. Це лише початок тому Асоціація саперів України продовжує збирати кошти на наступні 20 гектарів української землі: https://www.peoplesproject.com/ochistimo-donbas-razom/

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *