Сертифікат курсу Мінна небезпека

Екватор навчального курсу «Мінна небезпека» для вчителів пройдено

5 жовтня 2020 року вперше в Україні розпочався  навчальний онлайн курс «Мінна небезпека» для вчителів загальноосвітніх шкіл. Протягом двох тижнів навчання класні керівники 5-11 класів з 5ти міст України: Краматорськ, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Дніпро та Київ проходили навчання в рамках пілотного проекту Асоціації саперів України «Інформування щодо ризиків від вибухонебезпечних предметів у загальноосвітніх школах (12-18 років) – Тренування для вчителів з мінної небезпеки».

Головним результатом проведених навчань є здобуття знань і навичок з питань протимінної безпеки 50 вчителями, які дозволять їм проводити інформування з мінної небезпеки дітей. Зазначена категорія вчителів отримала відповідні сертифікати. Слід зазначити, що сертифікати автоматично генеруються комп’ютером, що унеможливлює вплив людського фактору на видачу сертифікату та робить цей процес відкритим та прозорим. 

На сьогодні, рейтинг міст розподілився таким чином:
Краматорськ – 15 ( в т.ч. місто Лиман Краматорського району);
Дніпро – 11;
Сєверодонецьк – 9;
Київ – 8;
Маріуполь – 7.

Наразі лідерами із отримання сертифікатів є Київська Гімназія «Консул» №86 (7 сертифікатів) та Маріупольська загальноосвітня школа I-III ступенів № 57  (6 сертифікатів).

До виконання проекту також долучені американські партнери: компанія Spilna Mova, яка проводить грантовий моніторинг та відповідає за міжнародну співпрацю за грантовим завданням; компанія Risk and Security Management допомагає у створенні навчальних відео матеріалів.

Навчання буде тривати до кінця жовтня 2020 року. Реєстрація на навчальний курс “Мінна небезпека” для відібраних вчителів триває. Реєстрація за посиланням.

Сподіваємось, за рахунок організації ефективної систематичної підготовки вчителів у цьому напрямі значно підвищиться рівень безпеки серед дітей шляхом їхньої більшої обізнаності щодо загроз та свідомої зміни поведінки на безпечну. А це – врятовані життя та здоров’я наших дітей!

Посольство США в Україні

Реалізація проекту Асоціації саперів України, який спрямований на збереження життя українців, стала можливою завдяки фінансовій підтримці Сполучених Штатів Америки, за участю U.S. Embassy Kyiv Ukraine і U.S. Department of State.

Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook та слідкуйте за останніми подіями Асоціації.

2 думки про “Екватор навчального курсу «Мінна небезпека» для вчителів пройдено”

  1. Добрий день.
    Допоможіть, будь ласка, відшукати мій сертифікат з мінної безпеки 23.03.23 року на платформі “Зрозуміло” Кравченко Ніла.
    Буду дуже вдячна. Потрібно для атестації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *