Політика конфіденційності

Політика конфіденційності та обробки персональних даних Застосунку «ДіЙ.так»


Права власності

Вся публічна інформація, яка міститься у застосунку «ДіЙ.так» (далі – Застосунок) є інтелектуальною власністю ГО «Асоціація саперів України» або наших партнерів. Будь-яке копіювання та використання інформаційних матеріалів з цього Застосунку з метою отримання прибутку є незаконним та карається заканодавством України.

 Політика конфіденційності

Конфіденційність користувачів нашого Застосунку має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. У при завантаженні, встановленні та використанні Застосунку на вашому телефоні, Ви надаєте нам згоду на використання та обробку ваших персональних даних.

Дані правила пояснюють, як ми використовуємо Вашу персональну інформацію.

  1. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», проставляючи відмітку про ознайомлення з цією Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (надалі – «Політика конфіденційності»), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при використанні сервісів Застосунку.
  2. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
  3. Для користування Застосунку, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

 Збір персональних даних

Ми можемо збирати інформацію про вас за допомогою таких засобів:

−   під час встановлення Застосунку,

−   під час відвідування нашого Затосунку,

        −   під час використання послуг нашого Застосунку.

Збору, зберіганню та використанню підлягають наступні типи персональних даних:

  • Інформація про Ваші відвідування та використання цього Застосунку, включаючи реферальні джерела, протяжність візитів, тощо;
  • Інформація про адресу вашої електронної пошти, яку Ви використали для зв’язку зі службою підтримки Застосунку;
  • Інформація, яка генерується при використанні нашого Застосунку, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання;
  • Інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Ви надсилали нам електронною поштою або через Застосунок, включаючи зміст повідомлення та мета дані;
  • Будь-яка інша персональна інформація, яку Ви надіслали нам.

Перед тим, як розкрити для нас персональну інформацію третьої особи, Ви маєте отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації у відповідності до даних правил.

 Використання вашої персональної інформації

Персональна інформація, яку Ви передали нам через наш Застосунок, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках Застосунку.

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію в наступних цілях:

  • адміністрування Застосунку та діяльності організації;
  • надсилання вам повідомлень та нагадувань;
  • надсилання вам електронною поштою повідомлень, які Ви спеціально запросили;
  • надання стороннім компаніям, у тому числі іноземним та міжнародним, статистичної інформації про наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);
  • обробка ваших запитів, питань та скарг, які стосуються нашого Застосунку;
  • з метою забезпечення безпеки Застосунку та попередження шахрайства;
  • та в інших цілях з метою поліпшення роботи нашого Застосунку.

Розкриття персональної інформації

Ми залишаємо за собою право розкрити Вашу персональну інформацію для будь-якого з наших працівників, керівників, партнерів, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або підрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми лишаємо за собою право розкрити Вашу персональну інформацію:

  • в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;
  • у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
  • з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству);
  • та будь-якій особі, яка, як ми обґрунтовано вважаємо, може подати запит до суду або іншого уповноваженого органу про розкриття цих персональних даних і, на нашу обґрунтовану думку, цей суд або уповноважений орган видасть розпорядження на розкриття цих персональних даних.

Ми не будемо розкривати Вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

Збереження персональної інформації

Дані правила та процедури призначені для забезпечення виконання нами наших юридичних зобов’язань щодо збереження та видалення персональної інформації.

Персональна інформація, яку ми обробляємо з певною метою або в певних цілях не повинна зберігатися довше, ніж потрібно для досягнення цієї мети або цих цілей.

 Захист вашої персональної інформації

Ми будемо вживати достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.

Всю надану вами персональну інформацію ми будемо зберігати на наших захищених (як паролем, так і фаєрволами) серверах.

Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.

 Зміни та поправки

Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці правила в односторонньому порядку, та публікувати їх нову редакцію у цьому Застосунку. Ви зобов’язані періодично перевіряти цю сторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її оприлюднення. Ми також можемо проінформувати Вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання повідомлення на адресу Вашої електронної пошти.

Ваші права

Ви можете надіслати запит на отримання вами будь-якої персональної інформації про вас, яку ми маємо на пошту info@uda.org.ua.

Ми лишаємо за собою відмовити в наданні інформації за вашим запитом, в межах чинного законодавства.

Ви маєте право надати нам вказівку не обробляти Вашу персональну інформацію в маркетингових цілях.

 Сторонні веб-сайти

Наш Застосунок містить гіперпосилання на веб-сайти сторонніх компаній та осіб. Ми не маємо інструментів керування, та не несемо відповідальності за політику конфіденційності й практики сторонніх осіб та компаній в цій галузі.

 Оновлення інформації

Будь ласка, своєчасно повідомляйте нас, якщо ваша персональна інформація, яка знаходиться у нас, потребує оновлення чи виправлень.

 Видалення персональної інформації

Щоб видалити вашу персональну інформацію з нашої бази, вам слід надіслати запит із вказанням відповідної вимоги, через  форму зв’язку зі службою підтримки у Застосунку.

Винятки:

  • Видалення не застосовуватиметься до архівів історії дій, якщо/ доки вони не «застаріють» у нашій системі.
  • ми будемо архівувати статистичні дані (у спосіб і в обсягах, дозволених чинним законодавством), з метою досліджень в галузі когнітивної науки та освіти.
  • ми зберігатимемо та використовуватимемо персональну інформацію, якщо це необхідно для виконання своїх юридичних зобов’язань, вирішення суперечок, забезпечення виконання своїх домовленостей та в інших випадках, дозволених чинним законодавством.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» проставляючи відмітку про ознайомлення з цією Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (надалі – «Політика конфіденційності»), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при використанні сервісів Застосунку.