Робоча поїздка Краматорськ

Робоча поїздка до м. Краматорськ в рамках реалізації проекту щодо навчання з мінної небезпеки

В період з 22 по 24 вересня 2020 року в рамках реалізації пілотного проекту Асоціації саперів України «Інформування щодо ризиків від вибухонебезпечних предметів у загальноосвітніх школах (12-18 років) – Тренування для вчителів з мінної небезпеки» виконавчий директор організації Тимур Пістрюга здійснив робочу поїздку до міста Краматорськ.

У ході поїздки Тимур Пістрюга провів робочу зустріч з директором Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації Сідашевою Тетяною Володимирівною та представником цивільно-військового співробітництва ООС. На зустрічі були обговорені питання реалізації проекту та визначені школи, вчителі яких будуть проходити навчальний курс «Мінна небезпека».

22 вересня проект був представлений для обговорення на зустрічі сабкластеру протимінної діяльності ПРООН, а 23 вересня на круглому столі «Протимінна діяльність в Україні в умовах пандемії COVID-19», який був організований Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Наразі формується список вчителів, які будуть проходити навчальний курс «Мінна небезпека».

Реєстрація на навчальний курс визначених вчителів буде тривати в період з 1 по 5 жовтня 2020 рокуНавчання для вчителів розпочнеться з 5 жовтня 2020 року. Використання навчальної платформи буде здійснюватися через офіційний веб-сайт Асоціації.

Асоціація саперів України виражає подяку Міністерству освіти та науки за сприяння у реалізації проекту. 

Сподіваємось, за рахунок організації ефективної систематичної підготовки вчителів у цьому напрямі значно підвищиться рівень безпеки серед дітей шляхом їхньої більшої обізнаності щодо загроз та свідомої зміни поведінки на безпечну. А це – врятовані життя та здоров’я наших дітей!

Посольство США в Україні

Реалізація проекту Асоціації саперів України, який спрямований на збереження життя українців стала можливою завдяки фінансовій підтримці Сполучених Штатів Америки, за участю U.S. Embassy Kyiv Ukraine і U.S. Department of State.

Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook та слідкуйте за останніми подіями Асоціації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *