Проект щодо підготовки вчителів

Проект щодо підготовки вчителів з «Мінної небезпеки» стартував

1 вересня 2020 року стартував перший етап проекту Асоціації саперів України «Інформування щодо ризиків від вибухонебезпечних предметів у загальноосвітніх школах (12-18 років) – Тренування для вчителів з мінної небезпеки».

Цей етап передбачає створення навчальної платформи – навчальний курс з «Мінної небезпеки» для вчителів загальноосвітніх шкіл.

По завершенню першого етапу, який запланований на кінець вересня ц.р., вже перші вчителі – класні керівники загальноосвітніх шкіл зможуть розпочати онлайн навчання. Всі вчителі, які успішно пройдуть навчальний курс отримають відповідні сертифікати, що дозволить їм проводити навчання з учнями своїх класів для формування правильної моделі поведінки у випадку загрози від мін та вибухонебезпечних предметів.

До виконання проекту також долучені американські партнери: компанія Spilna Mova, яка проводить грантовий моніторинг та відповідає за міжнародну співпрацю за грантовим завданням; компанія Risk and Security Management допомагає у створенні навчальних відео матеріалів. Дякуємо нашим партнерам за внесок та маємо надію, що плідна співпраця між нашою Асоціацією та американськими компаніями буде продовжуватися в майбутньому.

Проект з «Мінної небезпеки»

Сподіваємось, за рахунок організації ефективної систематичної підготовки вчителів у цьому напрямі значно підвищиться рівень безпеки серед дітей шляхом їхньої більшої обізнаності щодо загроз та свідомої зміни поведінки на безпечну. А це – врятовані життя та здоров’я наших дітей!

Посольство США в Україні

Реалізація проекту Асоціації саперів України, який спрямований на збереження життя українців стала можливою завдяки фінансовій підтримці Сполучених Штатів Америки, за участю U.S. Embassy Kyiv Ukraine і U.S. Department of State.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *